Haal buiten binnen met botanisch behang

Haal buiten binnen met botanisch behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest en een geweldige manier om een ruimte een totaal ander gevoel te geven. Omdat het langzaam aan zomer wordt en niet iedereen een tuin heeft, hierbij vijf varianten botanisch behang. Vijf heel verschillende soorten behang met bomen, bladeren, palmen en ander groen om een beetje natuur naar binnen te halen.

Palm Jungle van Cole & Son.

Een klassieker en nog steeds mooi is de Palm Jungle van Cole & Son. Clean en sfeervol en in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar. Mooi in een Scandinavisch interieur met blond hout en lichte kleuren. Er wordt niet voor niets gezegd dat ze het mooiste behang ter wereld maken.

Savuti van Cole & Son

Een wilde en weelderige variant op botanisch behang is Savuti, ook weer van Cole & Son. Zelfs een lege ruimte met dit behang is 'af'. Wat een kleuren en wat een spektakel met al die apen, bloemen, vogels en gekko's. Elke keer dat je ernaar kijkt zie je iets nieuws

Vivid van Eijffinger

Geen groen, maar toch een botanisch behang is het Vivid behang van Eijffinger. Een klassieke afbeelding, en door het zwart wit ook grafische variant op het botanisch behang. Mooi te combineren in een kleurrijk interieur met strakke vormen.

Lino van Eijffinger

Dit behang heet niet voor niets Lino. Het heeft de ambachtelijke uitstraling van een linoleumsnede en is daardoor levendig en aanwezig. Mooi met zwart linnen beddengoed in de slaapkamer.

Bellwood van Rebelwalls

Het Bellwood behang van Rebelwalls heeft zachte kleuren en een dromerige uitstraling. Voor een frisse woonkamer, gecombineerd met zachtroze velours gordijnen en een grijsgroene bank. Bijzonder omdat Rebelwalls het behang voor je op maat maakt en het patroon vrij breed is, daardoor voorkom je herhaling als het even mee zit.

Afspraak maken

Winkelimpressie