Waarom Mammoet - More Than Floors kiest voor Forbo

Van hoe hij wordt gemaakt tot hoe hij presteert, een Forbo-vloer is oprecht duurzaam. Forbo vloeren zijn goed voor mensen, goed voor gebouwen en goed voor het milieu.

Jaren vol woonplezier. Daar zorgt een Forbo-vloer van Mammoet - More Than Floors voor.

Made in Holland

Meer dan 90% van de vloeren produceert Forbo Flooring BV in Nederland. De Coralfabriek staat in Krommenie, de hoogwaardige vinylfabrieken in Coevorden en de linoleumfabriek in Assendelft. Zo besparen Mammoet - More Than Floors en Forbo transportkilometers, waardoor we het milieu een goede dienst bewijzen!

Garantie

Vloerbedekking behoort tot de basis van elk interieur. Daarom moet een vloer zonder problemen vele jaren meegaan. Is de Marmoleum-, Allura- of Novilon vloer geïnstalleerd en onderhouden volgens de richtlijnen van Forbo Flooring, dan valt deze onder de fabrieksgarantie. Een goede reden om uw vloer door Mammoet - More Than Floors uit Amsterdam te laten leggen. Voor Marmoleum, Allura en Novilon vloeren geldt een garantie van vijftien jaar. Dat is belangrijk, want een lange levensduur spaart grondstoffen!

Bekijk garantiecertificaat

Creating better environments

Mammoet - More Than Floors uit Amsterdam en Forbo vinden het belangrijk om niet alleen aan het milieu te denken, maar ook aan de gezondheid, het welzijn en comfort van de mensen die onze vloeren dagelijks gebruiken. Alle aspecten die hierbij horen, krijgen dan ook onze aandacht. Dat zorgt voor gezonde en hygi├źnische vloeren die er niet alleen goed uitzien, maar ook eenvoudig te onderhouden zijn. Zodat je elke dag weer thuis kunt komen in je eigen gezonde en comfortabele woning.
Wij vertellen u graag meer over onze duurzame keuzes in onze winkel in Amsterdam

Afspraak maken

Winkelimpressie