Marmoleum Click

Een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk; gemakkelijk zelf te leggen en mee te nemen

Marmoleum Click

Een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk; gemakkelijk zelf te leggen en mee te nemen

Ontdek Marmoleum Click bij Forbo Flooring B.V. in Assendelft

Flexibel met Click

Marmoleum Click koppelt de schoonheid van Marmoleum aan de voordelen van laminaat: het is eenvoudig te installeren en het wordt los gelegd, zodat je het bij een verhuizing weer mee kunt nemen. De Click-panelen zijn er in drie formaten en er is een breed scala aan kleuren beschikbaar, van gietvloergrijs tot hemelsblauw. De kleuren en formaten kunnen prima met elkaar worden gecombineerd. Een van de reden waarom Forbo Flooring B.V. kiest voor Marmoleum.

Bekijk Lookbook

De keuze voor een vloer

Heb je je favoriete vloer gekozen uit de Marmoleum Click collectie? Vraag dan een gratis staal aan. Alleen zo kun je de structuur en de kleur van de vloer ervaren. Je kunt tot vier gratis stalen bestellen en je krijgt ze binnen vijf werkdagen thuisbezorgd. Onze vakmensen helpen je graag verder met al je vragen, bijvoorbeeld over prijzen, installatie en onderhoud.

Stalen aanvragen

Forbo Vloerplanner

Een handige tool om je inspiratie op los te laten gaan of juist om geïnspireerd te worden. Ideaal en eenvoudig! Met de vloerplanner kunt u al onze producten bekijken in een omgeving naar keuze.

Vloerplanner