Forbo vloeren in Amsterdam

Bekijk onze Forbo dealers in Amsterdam

Het uitzoeken van de juiste vloer voor in huis is een leuke en ook uitdagende klus. Met een vloer van Forbo kies je voor duurzaamheid en kwaliteit van Nederlandse bodem. Forbo biedt met de bekende merken Marmoleum, Novilon, Allura en Coral de mooiste en meest inspirerende vloeren voor uw woning.


Marmoleum vloer in Amsterdam

Marmoleum is een stevige, duurzame vloer en ten opzichte van bijvoorbeeld een laminaatvloer, gietvloer of vloerbedekking erg praktisch. De krasbestendige vloer is daarnaast comfortabel en kan goed tegen een stootje. Zo zijn krassen nauwelijks zichtbaar. Het materiaal is antistatisch en trekt daardoor weinig stof en vuil aan. Hiermee is Marmoleum een allergiearme vloer die makkelijk schoon te houden is. Ook neemt de vloer snel de warmte van de omgeving aan, waardoor hij behaaglijk aanvoelt op blote voeten. Daarnaast is de vloer goed geschikt voor vloerverwarming.


Novilon vinyl vloer in Amsterdam

Novilon kan het leven aan: skateboard, skippybal, hockeystick of trapauto ... geen probleem. De vinylvloeren van Novilon zijn bijzonder sterk door een slijtvaste toplaag. En indrukken van stoelpoten (of hoge hakken) veren vanzelf weer terug.

Novilon dempt geluid en is warm aan je voeten. De vloer is ideaal voor vloerverwarming.

Het onderhoud van Novilon is supersimpel, vuil heeft er nauwelijks vat op. Stofzuigen of stofwissen is voldoende en de vloer is goed bestand tegen water, koffie, wijn, etc.

Allura PVC vloer in Amsterdam

Allura is zo sterk dat je het door je hele huis kunt leggen, zelfs in de keuken en je kantoor aan huis. Allura-stroken en -tegels zijn niet van echt te onderscheiden; elke strook en elke tegel is uniek. En dat geldt ook voor Click. Daarvoor zorgen het natuurlijke relief, de V-groef en de matte afwerking. Je ziet en voelt aan alles de kwaliteit.

Daarnaast is Allura 100% Dutch design, want het wordt in Nederland ontworpen. En dat niet alleen, het wordt ook in Nederland gemaakt.

Entreematten van Coral in Amsterdam

Forbo Flooring kiest heel bewust voor Coral. Waarom? Coral maakt al meer dan 50 jaar hoogwaardige, fantastisch werkende entreematten. Ze zijn zo goed dat uit onafhankelijke tests blijkt dat ze het meeste vuil en vocht stoppen. Bovendien zijn ze nagenoeg onverslijtbaar. We geven niet voor niets 5 jaar garantie. Met een Coral entreemat ben je verzekerd van de beste bescherming van je vloer! Kom ze eens bekijken bij onze Forbo dealer.